Käyttökokemuksia Bosch Indego 400 Connect robottiruohonleikkurista
Kiitokset Indegon ahkeruudelle, tapaamme ensi kesänä! ELOKUU 2017
Käännymme pian syyskuun puolelle ja lienee perusteltua todeta, että kesä on ohi. Usein elokuussa on saanut nauttia lämpimistä kesäkeleistä, mutta tänä vuonna ilmassa on ollut jo selkeää syksyn tuntua. Illat ja yöt ovat olleet melko viileitä, eikä kyllä montaakaan kunnon hellepäivää ole osunut koko kesälle. Mutta hyvin ollaan tarettu ilmankin ja nurmi on silti kasvanut, eikä ainakaan kuivuudesta ole tänä kesänä kärsinyt. Nurmialueiden hoidoksi on riittänyt pelkkä nurmenleikkuu, sadetinta ei ole tarvinnut ottaa käyttöön kertaakaan.
Alkukesästä vuosia kestäneeseen haaveeseemme vastattiin, kun pääsimme testaamaan Bosch Indego -robottiruohonleikkuria. Sitähän ei käy kieltäminen, etteikö nurmen leikkuuta työnnettävällä ja päältä ajettavalla leikkurilla olisi Indegon tultuakin ollut ihan riittävästi, mutta kyllä robotista hyvä apu on ollut.
 Käyttäjien kokemuksia robottileikkurista.
”Saatavilla oleva puhelinsovellus oli positiivinen yllätys ja vastasi nykypäivän ihmisen tarpeisiin.” On ollut mielenkiintoista päästä tutustumaan robottiruohonleikkurin asentamiseen ja sen monipuoliseen käyttöön. Saatavilla oleva puhelinsovellus oli positiivinen yllätys ja vastasi nykypäivän ihmisen tarpeisiin. Leikkuujälki oli myös positiivinen kokemus, koska Indego tekee piirun tarkkaa työtä leikatessaan nurmea.
 Käyttäjien kokemuksia robottileikkurista.
Piha koostuu kokonaisuudessaan reilusti yli 400 neliön yhtenäisestä nurmikentästä ja pienemmistä nurmialueista. Indegolle on rajattu isosta nurmikentästä sen toiminta-alueeksi sopiva osa.

ANNA ARVOSTELUSI RAPORTILLE

3.5/5 (2)
Keksi kesällä muuta tekemistä. Robottiruoholeikkuri hoitaa nurmikon leikkuun pihallasi automaattisesti.
Ensi kesänä olisi mielenkiintoista asentaa Indego uudelleen eri kohtaan pihaa. Nyt alueeksi voisi valita jonkin sokkeloisemman paikan, jossa leikkuualuetta halkovat puut, pensaat tai perennapenkit. Tänä kesänä Indego on päässyt melko helpolla, koska leikattava alue on ollut pelkkää nurmea, jossa ei ole kierreltäviä alueita.
Bosch Indego 400 Connect -robottileikkuri on tarkoitettu 400 neliön kokoiselle alueelle.
Kuten aiemmin olemme kertoneet Indegon ongelmista, niin uskomme niiden johtuvan tuosta suuresta leikkuualueesta. Leikkuri on tarkoitettu 400 neliön kokoiselle alueelle ja silloin se myös lienee parhaimmillaan. Nyt leikkuuaika venyy pitkäksi ja ajoittain leikkuu päättyy laitteen ilmoittamaan ongelmaan. Vielä pääsee Indego ainakin kertaalleen töihin, riippuen tietenkin siitä, kuinka pian ilmat kylmenevät entisestään. Mikäli sää lämpenee, niin varmasti nurmeakin täytyy useammin leikata. Nyt kelit ovat olleet niin sateisia ja koleita, että Indego on saanut levätä useita päiviä peräkkäin. Joka tapauksessa pian on aika siirtää leikkuri latausasemansa kanssa puhdistusoperaation jälkeen varaston hyllylle odottamaan seuraavaa kesää. Ei mene montakaan kuukautta, kun alkavat lumityöt ja harmiksemme saamme todeta, ettei siihen hommaan ole luvassa minkäänlaista robottia avuksi. Lumikolan liike on täysin verrannollinen omaan viitseliäisyyteen. Toivommekin siis kohtuullisen vähälumista talvea!
Robottiruohonleikkuri pitää huolta ison pihan nurmikosta.

Pin It on Pinterest

Share This