Meillä on leikattu nurmikkoa 438 tuntia. Jälki vain paranee ja nurmikko näyttää tosi tuuhealta. Ensimmäinen leikkurista johtuva vaikeus tuli eteen edellisen päivityksen mukana, kun Late törmäsi puuhun tai aitatolppaan se jäi kököttämään paikalleen ja pyysi poistamaan esteen. Minä en metsurin hommiin ruvennut, vaan kävin siirtelemässä Lauria kunnes tuli uusi päivitys ja ilmennyt vika / ominaisuus saatiin pois päiväjärjestyksestä.

Leikkausjälkeä takapihalla

Meillä ei todella useista leikkauskerroista johtuen ole ollut ollenkaan ongelmia ruohosilpusta, vaan päinvastoin. Rajauslankakin on häipynyt täysin näkymättömiin jo miltei joka paikasta.

Nyt ensimmäistä kertaa pohjan siivottuani tuli silppua vain vajaa kourallinen. Samalla jouduin tekemään ensimmäisen huollon terille. Varmasti kuorikatteen lisäyksestä johtuen terät olivat vääntyneet aavistuksen verran ylöspäin törmättyään katteeseen ja käpyihin.

Poistin terän kiinnityspultin juureen tarttuneen ruohon ja hakkasin vasaralla varovasti terät suoraksi puista pöytää vasten. Jätin terät kuitenkin pikkusen käyriksi ja asensin ne toisin päin. Saa nähdä miten ne jatkossa käyttäytyvät. Vieläkään terät eivät ole ollenkaan tylstyneet vaikka takovat kuorikatetta ja käpyjä kovalla voimalla.

Terien oikaisu ja putsaus

Ilman muuta tuleviin malleihin kannattaa asentaa pienet led-valot eteen ja taakse näkyvyyden parantamiseksi tien pientareita ajettaessa. Toisaalta ihan heijastintarrakin voisi riittää.

Toisinaan Lauri jää kiertämään kehää etupihalla samaan kohtaan. Minä aion kokeilla myös nollata koko kartan ja ajaa pihan kartan uudestaan sisään.

Runko on pysynyt ihmeteltävän siistinä vaikka meillä kone törmää mäntyihin ja aitatolppiin.

Takapihalla olevaa n. 90cm leveää kaistaletta täytyy vaan yrittää vielä pikkuisen levittää, koska siinä on vielä ongelmia. Ruoho jää leikkaamatta keskeltä ja toisinaan Late ryntää yli rajauslangan ja jää mököttämään paikoilleen.

Kännykkään tuleva ilmoitus häiriöistä on todella hyvä, koska silloin voi aina kotona oleva asisstentti käydä auttamassa Lauria.

Pois lukien päivityksestä johtuva pysähtely olemme olleet todella tyytyväisiä koko testijakson aikana.

ANNA ARVOSTELUSI RAPORTILLE

Pin It on Pinterest

Share This